Az Andrew G. Vajna - milliárdos kaszinótulajdonos és filmipari kormánybiztos - érdekeltségébe került TV2-csoport augusztus 14-én elindítja az Izaura TV-t. A 24 órán át sugárzó telenovella-csatorna a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján lesz elérhető - közölte a cégcsoport.

A Magyarországra visszatelepült üzletember Vajna András György a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2016-os listáján a 16. helyen áll mintegy 44 milliárd forintra becsült vagyonnal.

Az új csatornán látható lesz régi sorozatok mellett - többek közt - a 90-es években népszerűvé vált Vad angyal, s újak is: Az éjszaka királynője (Queen of the Night - Gecenin Kralicesi), Victoria, a rabszolgák megmentője (La Esclava Blanca), A fekete özvegy (La Viuda Joven). Az éjszaka királynője című török sorozatban a Szulejmánban Hürremet alakító Meryem Uzerli is feltűnik.

A TV2-csoport az Antenna Hungária Zrt.-vel létrejött együttműködés eredményeként idén három új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján, a sort az Izarua TV kezdi. A MinDig TV Extra fizetős kínálatába további csatornák is bekerülnek: a Mozi+-ra átkeresztelt mozicsatorna augusztus 1-jétől lesz itt elérhető.

QP | Quality Placement