Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ennek értelmében a cég a teljes munkaidős munkavállalók részére az év első két hónapjára egy összegben 60 ezer forint bérkiegészítést fizet ki. Március hónaptól hatályba lép a 8 százalékos, de legalább 35 ezer forint mértékű alapbérfejlesztés - írja közleményében a BKV.

A társaságnál eltöltött idő elismeréseképpen "Budapest-pótlék" kerül bevezetésre, mely rendszer továbbfejlesztése a következő években prioritást fog élvezni. A diplomás munkakörben foglalkoztatottak bérminimuma is nő, továbbá a kulcsemberek megtartására is forrást különítettek el a felek.

2020-tól a cafetéria éves összege 200 ezer forintra emelkedik és ebben az évben is megkapják a munkavállalók az év végi egyösszegű 16 100 forintos juttatást.

A fentieken kívül a megállapodásban a munkáltató vállalja, hogy az elmúlt években megkezdett munkakörülményjavító intézkedéseket tovább folytatja.

Az elmúlt három év bérfejlesztési tendenciáját folytató 2020-as megállapodásnak köszönhetően a BKV stabilizálja munkaerői piaci helyzetét, és továbbra is vonzó alternatívát kínál az álláskeresőknek, valamint megfelelő megbecsülést tud nyújtani a céghez évek óta lojális munkavállalóknak.