Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. ebben az évben is közzétette a 2021. január 1-jétől életbe lépő béremelés után érvényes, az áruházi és a logisztikai munkavállalók számára elérhető munkabéreket. Az áruházlánc a legtöbb pozícióban legalább 4 százalékkal emelte a béreket, de egyes munkakörökben az emelés mértéke a 8 százalékot is eléri.

Minél hosszabb, az Aldinál eltöltött munkaviszonnyal rendelkezik a munkavállaló, annál magasabb bért kap, a bérsávokat pedig már az első munkanapján megismeri a munkatárs, így kiszámíthatóan tervezheti karrierjét.

A 2021-es béremelés után az áruházlánc üzleteiben 8 órában dolgozó munkavállalók kezdő bére legalább bruttó 335 700 forint, míg az elérhető legmagasabb bér bruttó 465 100 forint. Az Aldi biatorbágyi logisztikai központjának munkatársai számára ugyanazt a bért biztosítja, mint az áruházi dolgozók számára.

Az áruházvezetők kezdőbére az idei év elejétől bruttó 603 400 forintra nőtt, a pozícióban elérhető legmagasabb bér pedig bruttó 974 100 forintra emelkedett.

"Munkatársaink 25 százaléka több mint 5, 10 százaléka pedig több mint 10 éve dolgozik nálunk" - mondta Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.