Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A sikeres budapesti toborzónap mintájára az Aldi Balaton-parti és környéki településeket érintő roadshow keretében mutatkozik be az álláskeresők számára: az április 19-én Veszprémben, április 20-án Keszthelyen és április 21-én Siófokon megrendezésre kerülő toborzónapokon.

Az áruházlánc a balatoni üzleteiben elérhető bolti eladó pozíciókra keres kollégákat. A délelőtt 9-től este 18 óráig tartó rendezvényeken a résztvevők személyesen találkozhatnak az Aldi áruházvezetőivel és hr-munkatársaival. A toborzáson a jelentkezési folyamat egy napra, egyetlen alkalomra rövidül. A vállalat balatoni üzleteibe most jelentkezők akár határozott idejű, júniustól augusztus végéig szóló szerződést is köthetnek - olvasható a közleményben.

Az üzletláncnak jelenleg 9 áruháza van a Balatonnál: Balatonlelle, Szántód, Siófok, Balatonalmádi és Tapolca mellett Keszthelyen és Balatonfüreden 2-2 üzlet várja mind a helyi és környékbeli lakosokat, mind a nyaraló turistákat. Az üzletekben jelenleg mintegy 190 főnek nyújt munkát és karrierlehetőséget a diszkontlánc, hamarosan pedig Balatonfenyvesen újabb Aldi-üzlet nyitja meg kapuit.

A balatoni Aldi‑üzletekben dolgozó bolti eladók kiemelt bérezésre számíthatnak a nyári hónapok során: június 1. és augusztus 31. között a bolti eladók kezdőbére heti 40 órás munkavégzés esetén bruttó 398 800 forint, heti 35 órás munkavégzés esetén bruttó 348 950 forint, aki pedig a 30 órás munkavégzést választja, az bruttó 299 100 forint bérre számíthat.

Ha a jelentkező az ország más részéből jön a balatoni Aldi-üzletekbe dolgozni, a vállalat vagy az érintett üzlethez közeli, magas színvonalú balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét.