Ennek értelmében az utas legkésőbb az utazás megkezdése előtt tíz nappal jogosult bármilyen indoklás nélkül lemondani a foglalását. Lemondás esetén a vállalat az utazás teljes árát visszatéríti. A sztornóbiztosítás akkor is él, ha már 10 napnál kevesebb van hátra az indulásig, de a célországban olyan jogszabályi változás következik be, ami lehetetlenné teszi a beutazást.

A gépjárművel utazók mellett április 30-ig a repülős és hajós utak mellé is jár a pénzvisszafizetési garancia - írja a portál.

A vállalat január közepe óta növekvő érdeklődési kedvet tapasztal és egyre több foglalást regisztrál magyar értékesítési csatornáin. A kereslet túlnyomó részt a nyári időszakra vonatkozik, továbbra is Horvátország, Olaszország és Ausztria a legkeresettebb úti célok.

Az élelmiszerlánc szolgáltatását nyújtó osztrák Eurotours egyelőre nem tapasztal áremelkedést a környező országokban foglalható szállások körében, az áprilisig élő előfoglalási szezonban jellemzően azonos, vagy hasonló áron lehet foglalni szobát, apartmant, mint a tavalyi év hasonló időszakában.