Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az utolsó pillanatban szilveszter este megegyezhetett a Digi és az AMC a csatornákról, köztük a két sportadóról - írja az Index és a Media1.hu.

Egy rakás csatorna

Az Index összefoglalója szerint a piacvezető szolgáltató, a Digi és a  és az AMC, Film Cafe, Film Mania, Minimax, Spektrum, Spektrum Home, Sport1, Sport2 és TV Paprika csatornákat működtető AMC között korábban vita robbant ki.

A Digi ugyanis januárt 1-től kivette az AMC-s csatornák többségét a kínálatából, úgy, hogy ezt nem jelezte az AMC-nek. A Digi lépése miatt pedig  több mint egymillió háztartásban váltak volna elérhetetlenné az AMC-s csatornák.

Az utolsó pillanatban mégis?

Kedden - december 31-én - délután viszont változtatott a Digi az Általános Szerződési Feltételeken (ÁSZF), így az AMC csatornái visszakerültek a kínálatba, kivéve a Sport1-et és Sport2-t. Ráadásul úgy tűnik, hogy a két cég december 31-én 21 óra körül mégis megegyezhetett, így a két sportcsatorna - legalábbis egyelőre - maradhat a Digi kínálatában, bár ez az digis ÁSZF szerdán délelőtt elérhető verziójában nem szerepelt.

A Media1.hu azt írja, hogy szerdán reggel nem sokkal 7 óra után a Diginél elérhető volt a Sport1 és a Sport2 is. A kaotikus csatornavita miatt az Index és a Media1.hu is megkereste a Digit, de a cég nem reagált a megkeresésekre.