Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa keddi ülésén véglegesítette a három hajdúsági helyi rádiós frekvenciára, a Hajdúböszörmény 98,9 MHz-re, a Hajdúnánás 93,3 MHz-re, valamint a Hajdúszoboszló 100,6 MHz-re vonatkozó műsorszolgáltatói szerződéseket.

A műsorszolgáltatói szerződéseknek pedig része, hogy hálózatba kapcsolódhat az említett helyi rádiós frekvenciákra korábban sikerrel pályázó LB Rádió Kft. a budapesti központú, Andy Vajna kormánybiztos érdekeltségében lévő Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft.-vel. A gyakorlatban ez azt jelenti: hamarosan három újabb helyi frekvencián is hallhatók lesznek majd a Vajna-rádió műsorai - írta a portál.

Vajna András György (Andy Vajna) a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2017 friss listája szerint 60 milliárd forintos becsült vagyonnal a tizennegyedik legmódosabb magyar.

A Rádió 1 hálózata a helyi rádiós terjeszkedéseknek is köszönhetően jelenleg országosan a rádiós piac harmadik leghallgatottabb rádiójának számít, míg Budapesten a másodikok, legalábbis a legutóbbi rádiós közönségmérési (hallgatottsági) adatok alapján - fogalmazott a 24.hu.