Elmarad az Apostol együttes augusztus 28-ai koncertje. A zenekar új időpontban, 2021. március 7-én ünnepli 5 évtizedes fennállását a Papp László Budapest Sportarénában - írja a Blikk.

Az ügy előzménye, hogy a zenekart sokan támadták amiatt, hogy úgyis megtartják a rendezvényt, hogy a kormány úgy döntött, augusztus 15. után sem engedélyezi az 500 fősnél nagyobb zenés-táncos rendezvények megtartását. Viszont a szervezők azzal érveltek, hogy a korlátozások azért nem vonatkoznak az eseményre, mert olyan rendezvénynek minősül, amely ültetett nézőtérrel rendelkezik. Jelezték, hogy odafigyelnek a távolságtartási előírásokra, hogy megfeleljenek az egészségügyi előírásoknak. Kovács Zoltán, a koncertet szervező Broadway Event ügyvezető igazgatója a döntésük kapcsán arra hivatkozott, hogy az augusztusi fellépés ahhoz a szabályzathoz igazodik, ami a színházak működését is biztosítja, így azt meg lehet tartani.

Viszont hétfő este az Apostol és a Broadway Jegyiroda bejelentette, hogy közös egyetértésben úgy döntöttek, mégis elhalasztják az augusztus 28-ára meghirdetett 50 éves jubileumi koncertet. Azzal érveltek a lépés mellett, hogy nagyon sokan nem mernének eljönni erre a koncertre. Márpedig 10 ezer ember megvásárolta már a jegyet és szeretnék, ha mindenki részt vehetne.