Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A relikviákra a vatera.hu/baratokkozt oldalon lehet licitálni. Olyan tárgyakat lehet itt találni, mint a Rózsa Kávéház cégtáblája, étlapja, söralátétei, Bartha Zsolt kellékpisztolya, Berényi Claudia kávés szettje, Gizi tarot kártyája, Berényi Miklós pizsamája és köntöse, Novák Laci kisboltjának egyik szekrénye, a Mátyás király téri ház gangjának korlátja, Magdi anyus utoljára viselt otthonkája, valamint a halálát okozó ominózus papírgalacsin.

Minden tárgy mellé a szereplőktől személyre szóló üzenetet is kapnak a sikeres licitálók, akik a befolyt összeggel az SOS Gyermekfalvakat támogatják - olvasható a portálon.

Az RTL Klub búcsúkampányt is indított az elköszönő Barátok közt tiszteletére: plakátokon idézi fel az elmúlt közel két és fél évtized meghatározó pillanatait a 4-6-os villamos vonalán, „Köszönjük a 23 közös évet!” címmel.

A sorozat utolsó két része, 2021. július 17-én szombaton 20 órakor lesz látható.  A sorozat ereklyéire azt követően még egy napon át, július 18-án 21 óráig lehet majd licitálni a Vaterán.