Alfons Dintner nagy tapasztalatot gyűjtött a különböző gyártó-telephelyeken - 2019 májusáig az Audi Mexikó ügyvezető igazgatója volt, míg korábban az Audi brüsszeli gyárának vezetője - olvasható a vállalat közleményében. Az 55 éves szakember jelenleg az Audi előszéria központját vezeti Ingolstadtban.

Achim Heinfling évek óta kíséri és támogatja az Audi Hungaria fejlődését. Röviddel a vállalat alapítása után töltötte be első pozícióját a vállalatnál, később több éven át motorgyártásért felelős igazgató volt, 2017 októbere óta az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Achim Heinfling és Alfons Dintner

Achim Heinfling vezetése alatt fontos mérföldköveket ért el a vállalat: elindult az elektromos motorok sorozatgyártása, míg a járműgyártás palettája egy SUV-val, az Audi Q3 modellel bővült.

Az Audi Hungaria igazgatóságának elnöki pozíciójában átfogó tapasztalatot szerzett gyárvezetőként is. A társaság szerint mindezek a lehető legjobb előfeltételként szolgálnak, hogy az ingolstadti gyárat a jelenlegi kihívásokkal teli időszakban egy sikeres jövő felé vezesse.