A friss bejelentés szerint „a vállalat köszönetét és elismerését fejezi ki a pandémia alatti, különösen nehezített helyzetben is helytálló munkatársai felé” - írta a Telex.

A 2020. április 1-től 2021. március 31-ig tartó időszakra vonatkozó úgynevezett Covid-bónusz összege bruttó 350 ezer forint, amely egyszeri, eseti kifizetést jelent és az arra jogosult munkatársak az áprilisi bérrel, május elején kaphatják kézhez.

A koronavírus okozta, eddig nem tapasztalt kihívásokkal teli környezetben munkatársaink kiválóan helytálltak és munkájukat példaértékű elkötelezettséggel végezték. A munkavállalói képviselettel együtt sikerült - egy konstruktív tárgyalás-sorozatot követően - megállapodnunk egy olyan juttatás kifizetésében, mely munkatársaink hozzáállásának és teljesítményének méltó módon való elismerését biztosítja - mmondta Knáb Erzsébet személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag.

Fontosnak tartottuk, hogy elismerésben részesüljenek munkatársaink. A vállalatvezetéssel sikerült rövid idő alatt megállapodnunk - tette hozzá Horváth Zoltán, az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) járműgyári elnökhelyettese.