Az M6-os autópálya főváros felé vezető oldalán, a 22-es Érd-dél csomópontnál kigyulladt egy kisteherautó, rendőrök irányítják a forgalmat - kezdi felsorolását az Útinform.

A 49-es főúton Győrtelek közelében, a 30-as kilométernél három személygépkocsi ütközött össze, emiatt a fél útpályát lezárták a helyszínelés idejére.

Útépítések

Kisebb burkolatjavításai munkálatok folynak az M7-es autópályán a Letenye felé vezető oldalon a balatonvilágosi szakaszon. A 90-es és a 96-os kilométer között a forgalmat a Budapest felé vezető oldal belső sávjára terelték át.

Hétfőn kezdődik az M5-ös autópálya javításának újabb szakasza. A munkálatok a Budapest felé vezető oldalon a 90-es kilométernél lesznek, ami miatt az itteni külső sávot illetve az autóspihenőt is lezárják.

A közeli 91-es kilométernél, a Kecskemét-dél csomópontban mindkét irányban továbbra is zárva tartják az 54-es főúti csomópont le- és felhajtó ágát. A kerülőút Budapest felől a Kecskemét-észak csomóponton keresztül a 445-ös főút felé vezet. A Röszke irányából érkezők pedig a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül az 5-ös főút felé tudnak kerülni.