A Magyarországon egyedülálló produkció az Externet és az econet.hu cégcsoport Média Üzletága és más támogatók, mint például a Vista Utazási Irodák, az Ariston és a JAM Pub részvételével jöhetett létre.


„A hanglemezkiadás és a zenehallgatás változóban lévő szokásai világszerte új üzleti modellek alkalmazását ösztönözik, a hazai premier ideje most érkezett el az új KFT lemez kiadásával, melyben mi is részt vettünk- emelte ki Pórffy András, az Externet Nyrt. elnök-vezérigazgatója. - „Az Externet számára természetes, hogy egy ilyen igényes és innovatív kezdeményezés mellé állt. A KFT és az internet közös története a világháló hőskoráig nyúlig vissza. 1996-ban a Bál az Interneten című koncert internetes közvetítésének világpremierével kezdődött, melyben az Externet több jelenlegi munkatársa is részt vett."


Többek között erről is olvashatnak a CD lemezzel együtt megjelent 16 oldalas PestiEst különszámban, melyhez a szokásos EST-lelőhelyeken lehet hozzájutni. A lemez megjelenését egy ingyenes, budapesti lemezbemutató koncert és további vidéki fellépések is követik decembertől.




Háttérinformáció


Externet Telekommunikációs és Internetszolgáltató Nyrt.


Az Externet 1996-ban regionális internetszolgáltatóként indult, és napjainkra az egyik legdinamikusabban növekvő hazai alternatív távközlési társasággá vált, üzleti és lakossági szolgáltatásai az egész ország területén elérhetőek. Az Externet Nyrt. részvényei 2008. május 30-án bevezetésre kerültek a Budapesti Értéktőzsdére. A társaság előfizetőinek száma 2008-ra - négy év alatt megtízszereződve - megközelítette az ötvenezret.


A Társaság főbb szolgáltatási területei:

    • xDSL típusú szélessávú internet hozzáférések

    • Telefonszolgáltatás egyéni és üzleti előfizetőknek

    • Mikrohullámú internet szolgáltatás

    • Hosting és domain név szolgáltatások


További Tájékoztatás

Várkonyi Ádám marketing igazgató

Externet Nyrt.

Tel.: 30/331-3550

E-mail: [email protected]