Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az új vezetők kinevezésével a BCG tovább erősíti magyarországi és közép-kelet európai jelenlétét, ezen belül is az energiaipari szerepét. A lépéssel a cég budapesti irodájában, amely a magyarországi és délkelet-európai tevékenységért felelős regionális központ, az ügyvezető igazgató partnerek száma immár hat - adta hírül a cég.

Beck Zsófia 2011 szeptemberében csatlakozott a BCG budapesti irodájához, ahol eddig partner volt. Az energiaiparra szakosodott globális szakértői csapat tagja, és nagy tapasztalattal rendelkezik a villamosenergia- és gázközmű cégekkel kapcsolatban. Beck több mint 15 éve dolgozik vezető nemzetközi, kelet-európai és magyar energetikai vállalatokkal. Tevékenysége kiterjed a startégiafejlesztésre, az értékesítési stratégiákra, szabályozási menedzsmentre, működési fejlesztésekre, dekarbonizációra, fenntarthatósági célokra, valamint fúziókra és felvásárlásokra.

A szakember a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szerzett MSc diplomát mérnöki és menedzsment szakon, BCG-s karrierje előtt az Accenture-nél töltött öt évet, korábban az AAM-nél és a KPMG-nél is tevékenykedett, valamint versenyszerűen vízilabdázott - a Honvéd csapatával Európa Kupa-győztes, magyar bajnok, Magyar és Szuperkupa győztes volt.

Gerecs Máté az energiaipar és a közmű szektor nemzetközi szakértőjeként támogatja a BCG ügyfeleit a világ számos országában, az elmúlt 15 évben minden földrészen dolgozott. Projekttapasztalattal rendelkezik a stratégia, szabályozás, vállalatfejlesztés, újüzlet-fejlesztés, működési hatékonyság, fúziók és felvásárlások területén, valamint beruházás-optimalizálásban.

A szakértő aki 2006-ban csatlakozott a BCG-hez elemzőként, a Budapesti Corvinus Egyetemen (BCE) szerezett MSc diplomát vállalati pénzügyekből, és az Insead Business Schooltól kapott MBA-diplomát. 2017-ben egy éven át a BCG elemzői agytrösztjénél, a BCG Henderson Institute-nél dolgozott.