Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az ágazat hatalmas munkaerőhiánnyal küzd és annak ellenére is hatalmas fizetésekkel csábítják a szakképzett dolgozókat, hogy példátlan bezárás hullám sújtja a a kata kinyírása, a soha nem látott magas energiaárak és az ugyancsak extrém mértékű infláció miatt.

Egy Diósdon nyíló kézműves pékségbe keresnek nettó 650 ezer forintért „önállóan dolgozni tudó” pék munkatársat a profession.hu-n. Az összeg, ha nem is rekord, de bőven csúcskaetgóriásnak számít az ágazatban ( a rekordot feltehetően a tihanyi Malackrumpli vendéglő viszi el a 800 ezer forintos nettó szakács/üzletvezető-helyettes ajánlatával)

A teljes munkaidős, közösen kialakított munkarendben kizárólag hagyományos technológiával – azaz kovásszal - kellene kenyeret készíteni – természetesen adalékanyagoktól mentesen.

A munkáltató bónuszrendszere a csúcsfizetés mellett 13. és 14. havi munkabért is lehetővé tesz.

Mindezért nem várnak el különleges képességeket vagy tudást: pékipari szakmunkás végzettség szükséges, valamint kézműves pékségben szerzett tapasztalat és az, hogy a leendő munkatárs munkájára és környezetére igényes legyen.