Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A kialakítandó épület elsősorban a Mezőhegyesi Technikum Szakképző Iskola és Kollégium tanulóinak elszállásolására, iskolai étkeztetésre lesz alkalmas. A meglévő, alápincézett egyemeletes műemlék épület és a mellé tervezett új épület összesen 2 293 négyzetméter alapterületű lesz, amelyben 150 tanuló kap szállást. A tetőre napelemek kerülnek, a fűtést pedig hőszivattyú biztosítja.

A nyertessel augusztus 19-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a tenderen a békéscsabai Bólem Építőipari Kft., a debreceni MRK-Struktúra Szerkezetépítő Kft., a szegedi HÉB Hungária Építő és Befektetési Kft., továbbá a békéscsabai Galéria Invest Építőipari és Kereskedelmi Kft. is.

A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. júliusban tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben, hogy eredménytelen lett a sportcsarnok közbeszerzése, mivel csak érvénytele ajánlatok érkeztek. Akkor a békéscsabai Bólem Építőipari Kft., és a mostani nyertes Buil It Mérnökiroda Kft. tett ajánlatot.