Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Harmincöt alacsony forgalmú budapesti postahivatal bezárásáról döntött a Magyar Posta. A bezárandó posták utolsó nyitvatartási napja október 7-e, péntek - adta hírül az állami cég.

A Magyar Posta Zrt. bejelentése szerint a jogszabályi kötelezettség alapján előírt 66 posta helyett a bezárást követően is 112 posta áll az ügyfelek rendelkezésére Budapesten.

Az európai energiaválságban mindenkinek, a lakosságnak, az állami és nem állami fenntartású intézményeknek, munkahelyeknek is fontos energiatakarékosságban tudatosabban gondolkodnia, cselekednie. A Magyar Posta számára továbbra is elsődleges szempont a szolgáltatások elérhetősége. Mint írják az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekkel a postai szolgáltatások már nem csak személyesen, hanem digitális úton is elérhetők. Emellett a postai szolgáltatások a rendelkezésre álló szolgáltatási helyeken a változások után is magas színvonalon maradnak elérhetőek a budapesti ügyfelek számára – írta a Magyar Posta.

Megkérdeztük a Magyar Postától, hogy melyik budapesti postákat zárják be és hány munkavállaló veszíti el majd az állását. A Napi.hu-nak azt írták: az érintett posták és az ügyfelek tájékoztatása folyamatban van, ezért még nem mondják meg, melyik postákról van szó.