Az eredményt az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben. A nyertesek a következők: az első konzorcium vezető tagja a Főmterv Mérnöki Tervező Zrt., a további tagjai pedig az Unitef-83 Műszaki Tervező és Fejlesztő Zrt., a Via Futura Mérnöki, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. és a TURA-Terv Mérnökiroda Kft.

A második konzorcium vezetője a SpeciálTerv Építőmérnöki Kft., a tagjai pedig a Pro Urbe Mérnöki és Városrendezési Kft., a Tandem Mérnökiroda Kft. és a "Közlekedés" Kft.. Végül a harmadik konzorciumot az Utiber közúti Beruházó Kft. vezeti, a tagja pedig a Trenecon Tanácsadó és Tervező Kft.

A keretmegállapodás a következő kerékpárutakra terjed ki: a Balatoni Bringakörre, amelyik a déli parton 85,3, míg az északi parton 61,1 kilométer hosszú. Az EuroVelo 6 kerékpárút két szakaszát érinti a feladata, a Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyei részeket 54,9, valamint a Pest megyei részt 11,8 kilométer hosszúságban. A Budapest-Balaton kerékpárút Pest megyei szakasz 23,3 , míg a Fejér megyei szakasza 32,4 kilométeres. A listán szerepel még a 15 kilométeres Győr-Pannonhalma közötti kerékpárút is.