A Borsodi Sörgyár idén januártól átalakította ellátási láncért felelős csapatát. Plamen Angelov Denchev, aki korábban a Molson Coors bolgár Haskovo sörgyárát irányította, tavaly év vége óta tölti be az ellátási lánc igazgatói szerepet a vállalatnál, míg Ofella Ildikó január elsejétől csatlakozott gyárvezetőként.

A bolgár Plamen Denchev tavaly év vége óta tölti be a Borsodi Sörgyár ellátásilánc-igazgatói pozícióját.

A szakember több évtizedes tapasztalattal rendelkezik különböző termelési folyamatok irányításában, ebből mintegy 15 éve az FMCG szektorban tevékenykedve. Denchev 2011 óta dolgozik a Molson Coorsnál, ahol korábban a Haskovo sörgyárat, valamint a teljes bolgár ellátási láncot irányította egészen 2021-ig. Új pozíciójában Szilva Jánost váltja.

Idén januárban a Borsodi Sörgyár ellátási lánc csapatához gyárvezetőként csatlakozott Ofella Ildikó (vezető képen). A szakember korábban olyan vállalatoknál töltött be hasonló szerpet, mint a Coca-Cola, a Sole, az Alföldtej, vagy a Lactalis.

A Borsodi Sörgyár Kft. 1973-ban kezdte meg működését Bőcsön. A sörgyár nevéhez fűződik az első alkoholmentes, az első fémdobozos sör, illetve az első ízesített sör megjelenése a legnagyobb mennyiségben fogyasztott sörök között a hazai piacon.

Plamen Denchev
Kép: Borsodi Sörgyár