A cég pénteki közleménye szerint René Droese, az ingatlangazdálkodási és cargo üzletág vezetője veszi át - meglévő szakterülete mellett - a vállalat fejlesztési igazgatóságának irányítását Stephan Schattney-től július elsejével. René Droese több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan-, illetve a repülőtérfejlesztés területén, a német szakember több mint egy évtizede, 2007 óta dolgozik a Budapest Airportnál - írta az MTI.

A vállalat kommunikációs igazgatóságának, illetve kormányzati kapcsolatainak irányítására Valentínyi Katalint nevezik ki, szintén július elsejétől. Valentínyi Katalin közel egy évtizedes újságírói, illetve szintén közel tízéves kommunikációs tanácsadói és vezetői, valamint kormányzati tapasztalattal rendelkezik. Társadalmi tevékenysége részeként a Példakép Alapítvány alapító-vezetője - ismertetik a közleményben.

A szakember a pozíciót 2008 óta betöltő Hardy Mihályt váltja a vállalat kommunikációs vezetésében, illetve Szarvas Gábort a kormányzati kapcsolatok területén.

Göblyős-Valentínyi Katalin az Orbán-kormányok alatt egyebek mellett sajtósként dolgozott (2014-ig) a korábbi Nemzetgazdasági Minisztériumban (most Pénzügyminisztérium), 2016-ban tanácsadói szerződése volt az Emberi Erőforrások Minisztériumával - derül ki a kormany.hu-n közzétett dokumentumokból. Az elmúlt években a Nemzeti Lovasakadémiát is vezette.