Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A graffitik és a vadplakát eltávolítása mellett az ajánlattevőknek vállalniuk kell monitoring- és diszpécserszolgálat működtetését is. A felhívás az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg.

A szerződés 24 hónapra szól. A 156 millió forint ellenében várhatóan a következő munkákat kell elvégezni: 8250 négyzetméter vegyszeres eltávolítás, 7300 négyzetméter festéssel eltávolítás, 1100 négyzetméter homokszórás, továbbá
600 négyzetméter védőréteg készítése.

A 40 milliós opciós mennyiségbe várhatóan 1650 négyzetméter vegyszeres eltávolítás, 1500 négyzetméter festéssel eltávolítás, 100 négyzetméter homokszórás és 155 négyzetméter védőréteg készítés tartozik.

Nem tehet ajánlatot az a cég, amelynek a mérlegbeszámolói közül az utolsó három lezárt üzleti éveben kettő negatív volt, továbbá a működési ideje alatt a graffiti- és vadplakát-eltávolításból, felülettisztítási munkákból, valamint monitoring- és diszpécserszolgálat működtetéséből származó árbevétele nem éri el nettó 75 millió forintot.

Az ajánlatok benyújtási határideje április 9. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepel az ár és 30 súlyszámmal a minőség.