Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap május 1. lesz, ami ünnepnap, ezért a legnagyobb boltláncok üzletei nem nyitnak ki.

Milyen boltok zártak be?

Többek között az Aldi, az Auchan, a Lidl, a Penny Market, és a Tesco boltjai zárva lesznek, a Spar-üzletek többsége is, de a franchise-hálózathoz tartozó egységek között lehetnek olyanok, amelyek kinyitnak aznap. Ezeket a Spar itt elérhető üzletkeresőjében lehet megtalálni

Hol tudok vásárolni május 1-én?

Ugyanígy a magyar hálózatokhoz, a CBA-hoz, Reálhoz és a Coophoz köthető üzletek között is lesznek kivételek,

Emellett az olyan kisebb bolthálózatok egységei között is lehetnek ilyenek, mint például a Tom Market vagy a Privát Élelmiszer.  

Országszerte elsősorban azok a független kisebb üzletek, hálózatok, amelyek nonstop üzemmódban működnek vagy ünnepekkor jellemzően nyitva vannak.

Biztosan nyitva lesznek a benzinkutas boltok, valamint a fővárosi Manna és Roni-üzletek. Tankoláskor az OMV, a Lukoil és a Shell-Tesco Minishopokban tud vásárolni. 

Ezen üzletek listáját itt találja meg:

Mely dohányboltok vannak nyitva?

A dohányboltoknál a bejelentett nyitvatartási rendtől, így a tulajdonos döntésétől függ, hogy nyitva lesznek-e. Akik trafikot keresnek azok a ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. honlapján találhatják, hogy melyik dohánybolt van nyitva.

Mely patikák vannak nyitva május 1-én?

Bár a legtöbb patika szintén zárva lesz, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet gyógyszertár-keresőjében meg lehet nézni, amelyek vasárnap biztosan nyitva tartanak.