Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A járvány miatt korábban elrendelt szabályok enyhítésére reagálva új nyitvatartási rendet vezetett be május 3-tól, azaz hétfőtől a Lidl

A több mint 180 üzlettel rendelkező boltlánc üzleteinek egy része hétfőtől szombatig reggel fél 7-kor vagy 7-kor nyit és este 9 -kor vagy fél10-kor zárnak. Vasárnap pedig reggel 7-től este 7-ig lehet menni a Lidl-egységekbe. 

A Lidl egyúttal újból ismertette a már korábban bevezetett vásárlási szabályokat: 

 

  • A boltokban egy időben csak korlátozott számú vásárló tartózkodhat, ezért a vásárlók figyeljék az üzletek bejáratánál elhelyezett tájékoztatókat!
  • Nem számítanak bele a vásárlói létszáma a 14. életévét be nem töltött kiskorúak, a 65. életévét idősebbek és a fogyatékossággal élő személyek segítői. 
A boltlánc emellett azt kéri, hogy a vevők a bejutásra várakozás során, illetve az áruház teljes területén tartsák be a 1,5 méteres távolságot, hordjanak maszkot, használják a bejáratnál kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítőket, az előre nem csomagolt élelmiszert a kihelyezett csipesszel vagy egyszer használatos zacskóval tegyék a kosarukba. Továbbá - ha tehetik - érintésmentesen fizessenek a kasszáknál. 

A konkrét boltokra vonatkozó nyitvatartási időt a cég boltlistájában, itt lehet megnézni