Folytatja az üzleteinek korszerűsítését a Spar, ezúttal a szentendrei Intersparra került sor. A hipermarketben augusztusban kezdődtek meg az összesen 920 millió forintba kerülő átalakítási munkák, most csütörtökön pedig újból megnyílt az áruház. 

„A szentendrei hipermarket központi szerepet tölt be a város és térségének ellátásában, ezért is döntöttünk a felújítása mellett. A modernizáció során figyelembe vettük a folyamatosan változó vásárlói elvárásokat, a környezeti fenntarthatósági követelményeket és emellett munkatársaink számára is új, kényelmes munkakörülményeket teremtettünk”

 – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az üzlet elrendezése részben megváltozott, a vásárlói bejárat az úgynevezett nonfood-osztályra (nem élelmiszerek osztálya) nyílik. A 92 embernek munkát adó hipermarketben kiemelt helyre kerültek az egészségtudatos táplálkozást segítő, valamint a bio- és diabetikus élelmiszerek, s elérhetővé vált az áruházlánc saját márkás kényelmi termékeinek teljes választéka is. Az átalakítása során az eladótér új berendezéseket kapott: modern hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok kerültek a vevőtérbe, és a hagyományos pénztárak mellett önkiszolgáló kasszáknál is lehet fizetni. A világítás pedig korszerű ledes rendszerrel oldották meg. 

Az áruháznál 269 parkolóhelyen állhatnak meg az autósok, emellett hat villanyautót lehet tölteni az ottani áramkúton.