Terjeszkedik a magyarországi boltláncokban a Cserpes és a Café Frei közös , 0,75 literes - tejeskávéja, amely viszonylag új termék a piacon. 

A kávézólánc és a tejüzemet működtető cég együttműködéséről Langár Tamás, a Café Frei vezetője tavaly ősszel a Forbes.hu szerint azt mondta, több mint egy éve gondolkodtak azon, hogy a Café Frei kedvenc tejeskávéi közül néhányat a kiskereskedelmi piac számára is elérhetővé tegyék. Megkeresték Cserpes Istvánt és együttműködést ajánlottak. Cserpes szerint piaci rést találtak meg az itallal: az ilyen nagy kiszerelésű tejeskávé ritka, főként üvegben. Bár az üvegek nem visszaválthatók, a gyártók azt ajánlják, hogy mindenki vigye el azokat szelektív hulladékgyűjtőbe. 

A tejeskávét a Spar kezdte el forgalmazni még a múlt évben, a három különböző ízű termékből egyenként 100 ezer palack eladását tervezte a cég havonta. 

A Spar mellett az Aldiban is megjelent a termék. Igaz, utóbbi drágábban adja. A Spar ugyanis 849 forintot, az Aldi 899 forintot kér egy palackért.