A vállalatunknál hosszú évek alatt kialakult választható béren kívüli juttatás rendszere nem csak egyszerűen lett, hanem kemény bértárgyalások során formálódott és mára a bérezési rendszerünk szoros és elengedhetetlen részévé vált - hívják fel a figyelmet.

A munkavállalók saját élethelyzetüknek megfelelő döntéssel kaphatják meg jövedelmük egy részét a juttatás keretein belül kedvezményes adózással, amit a kormányzati változtatás most lehetetlenné teheti.

Az Audi Hungária Független Szakszervezet nagyon fontosnak tartja, hogy munkatársaink jövedelmének alapbér része a piaci trendeknek megfelelően erőteljes felzárkózásba kezdjen az Európai Unió és az anyavállalat alapbéreihez képest, azonban azt elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ezen törekvés a cafeteria terhére történjen meg - fogalmaznak.

Az Audi Hungária Független Szakszervezet felajánlja, mint az ország gazdaságát meghatározó járműipari szektor jelentős résztvevője, hogy tapasztalatait, véleményét akár konzultáció keretein belül is megosztja a kormánnyal, a döntéshozókkal amennyiben arra igény van.

A kép forrása: Audi Hungaria.