Kiterjedt nemzetközi tapasztalattal rendelkező vezető csatlakozott a CIB Bankhoz: februártól Glósz Viktor vezeti a faktoring területet a pénzintézetnél. 

 

A szakember 2005 óta dolgozik a working capital management (működőtőke-kezelés) területén, amelynek egyebek mellett része az ellátási láncok finanszírozása is. Eközben komoly nemzetközi tapasztalatra is szert tett, globális csapatot vezetett szingapúri, torontói, manchesteri, milánói és budapesti központtal.

 

„Célom, hogy újrapozicionáljuk és tovább erősítsük a CIB Bank faktoring területét úgy, hogy az eddiginél sokkal szorosabb együttműködést folytatunk az anyabankkal és a pénzintézet vállalati üzletágával. Emellett a belső folyamatok és rendszerek egyszerűsítésével, új termékek bevezetésével felgyorsíthatjuk az ügyfélakvizíciókat. A szolgáltatások digitalizációja szintén a prioritásaim közé tartozik.” – nyilatkozta az új megbízatása kapcsán Glósz Viktor. Hozzátette: „el kell érni, hogy Budapest a régiós Intesa-érdekeltségek központjává váljon, miközben magyar-olasz és magyar-régiós export viszonylatban is finanszírozást tud nyújtani a meglévő és az új ügyfeleknek”.