Stratégiai partneri megállapodást írt alá a CIB Bank és a magyarországi Metro áruházlánc. Az együttműködés lényege, hogy az áruházlánc kiemelt – Metro applikációval rendelkező – partnerei számára a CIB Bank kedvező számlavezetési, hitel, és kártyaelfogadói ajánlatot biztosít a megjelölt vállalkozói számlacsomagok valamelyikének igénybevétele esetén.

A Metro Partner+ program azzal a céllal született meg, hogy speciális szolgáltatásokat és kedvezményeket nyújtson a nagykereskedelmi áruházlánc lojális, professzionális ügyfelei számára. A programhoz csak digitálisan lehet csatlakozni. A program segítséget nyújt a digitalizációban, miközben hozzájárul a csatlakozók terheinek csökkentéséhez is. Halasztott fizetés és megannyi szolgáltatás mellett, a résztvevő partnerek az éves díj ellenében kedvezményben részesülnek az áruházlánc gasztro képzéseiből, igényt tarthatnak áruházi rádiós reklámanyagok lejátszására és szakértői tanácsadásra is.

Bankszámlacsomag is olcsóbb lehet

A pénzintézet és az nagykereskedelmi áruházlánc megállapodása már a teljes CIB együttműködési kedvezménycsomagra vonatkozik, amely magában foglalja a CIB Partner Start, CIB Partner Medium és a CIB Partner Maximum vállalkozói számlacsomagot, ezért széles körben, a legkisebb egyéni vállalkozástól az egymilliárd forint éves nettó árbevételű cégekig biztosít kedvező feltételeket az egyes banki szolgáltatásoknál. Az áruházlánc és a pénzintézet vállalkozókat támogató együttműködése nem újkeletű: 2017 októbere és 2018 augusztusa között – a jelenleginél szűkebb keretek között – már volt példa hasonlóra: az akkori együttműködés a kisebb vállalkozásokat szólította meg azáltal, hogy a CIB Partner Start vállalkozói számlacsomagra vonatkoztak a kedvezmények.

A CIB Partner számlacsomagoknál a CIB Bank kedvező kondíciókat nyújt az ügyfeleknek: amellett, hogy számos, napi szinten használt elektronikus szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe, a számlavezetés első évében akár 75, az azt követő három hónapban pedig akár 50 százalékos kedvezményt ad a számlavezetési díjból a pénzintézet. A kedvezményes szolgáltatások iránt érdeklődő ügyfeleknek a szerződéskötés előtt a Metro applikációt szükséges bemutatniuk a CIB Banknál, igazolva, hogy jogosultak a kedvezményekre. A kedvezmények keretében olyan szolgáltatásokra ad rendkívül kedvező ajánlatot a CIB Bank, mint az átutalás vagy épp a kártyaelfogadás, a vállalkozói hitelek esetén pedig kamatkedvezményt biztosít a pénzintézet.