A Casa del Caffè Vergnano egy családi tulajdonban lévő kávéipari vállalkozás, székhelye Santenában található. Olaszország egyik legrégebbi kávépörkölőjeként gyökerei egészen 1882-ig nyúlnak vissza. A Casa del Caffè Vergnano 2020-ban mintegy 7000 tonna kávét értékesített a világ több mint 90 országában. Prémium minőségű, kiváló kávékból álló termékkínálata az olasz hagyomány és autentikusság tökéletes jelképe.

A Coca-Cola leányok között a magyar cég (Coca-Cola HBC Magyarország) az elsők között kezdi meg a felsőkategóriás termékek forgalmazását. A választékban különböző eredetű és intenzitású eszpresszóvariánsok, koffeinmentes, illetve a helyi ökoszisztémát figyelembe vevő organikus termesztésű biokávék találhatók, amelyek Magyarországon szemes, őrölt és kapszulás kiszerelésekben érhetőek el.

A Caffè Vergnano Nespresso-kompatibilis kapszulái 100 százalékban komposztálhatóak, emellett a vállalat elsőként fejlesztett ki 50 százalékban újrahasznosított PET-ből készült kávébabtartályt a vendéglátó egységek számára, és támogatja a kávétermelő nőket a kisközösségekben.