A dán Flying Tiger Copenhagen lánc az elsők között indított úgynevezett "private shopping" szolgáltatást Magyarországon, amellyel - egy egyszerű előregisztrációt követően - a hivatalos nyitás előtt biztosít kényelmes vásárlási lehetőséget az érdeklődőknek.

A negyedórás private shopping periódusokra üzletenként legfeljebb 20 ember regisztrálhat, és ezzel nemcsak nyugodt, de a vírusbiztonság szempontjából is optimális környezetben vásárolhatnak az érdeklődők - jelentette be a Flying Tiger.

A népszerű bolthálózat termékkínálata decemberben hetente többször is megújul: a kínálatban az érezhetően keresettebb kreatív hobbi és társasjátékok is nagyobb szerepet kapnak. A dán dizájnt hazánkba elhozó Flying Tiger termékeinek jellemzője a humor és a kreativitás.

A dán tulajdonú Flying Tiger Copenhagen dizájnbolt lánc december 4-én - itthon elsőként - vezette be a private shopping szolgáltatást. Az érdeklődők a negyedórás idősávokra egy linken regisztrálhatnak a cég honlapján, és legfeljebb 19 másik vásárlóval együtt élvezhetik a biztonságos és háborítatlan válogatást a lánc üzleteinek 7-8000 különböző cikket felvonultató kínálatában. A regisztráció első lépéseként ki kell választani az üzletet, ahol vásárolni szeretnénk, majd a felajánlott időpontok közül a nekünk megfelelő lefoglalható - olvasható a cég közleményében.

A boltánc Magyarországon 11 üzlettel rendelkezik, ebből nyolc Budapesten található. A privát vásárlást egyelőre öt budapesti, illetve a budaörsi és a kecskeméti boltokban vezetik be, jellemzően nyitás előtti, és/vagy a nyitvatartási idő első órájában - ez üzletenként változik.

Az új szolgáltatás igénybevételéhez nem kapcsolódik minimum vásárlási kötelezettség, sőt az ötezer forintot meghaladó vásárlások mellé a Flying Tiger színes karácsonyi csomagolópapírt is ajándékoz a vásárlóknak.

A Flying Tiger Copenhagen 29 országban, 950 bolttal van jelen. A private shopping szolgáltatást Belgiumban vezették be először, ahol az érdeklődők nagy lelkesedéssel fogadták, és Magyarország a második ország, ahol biztosítják ezt a lehetőséget a vásárlóknak.

A Flying Tiger Copenhagen 2015-ben nyitotta az első üzletét Magyarországon, mára a Tiger Stores Hungary Zrt. vezetésével 11 üzlet működik a hazai hálózatban, és jövőre további boltnyitást terveznek. Az első évben 600 millió forint bruttó árbevételt ért el a vállalat, a 2019-es árbevétel 2,8 milliárd forint volt.