Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Már több mint 50 000 hallgató rendelkezik diákhitellel. Az idei slágerterméket a május 1-jétől elérhető, teljesen szabadfelhasználású, maximum félmillió forintos, kamatmentes Diákhitel Pluszt már majdnem 20 000 hallgató igényelte. Ezt a hitelfajtát a felvételt követő 1 év után kell elkezdeni törleszteni, miközben a Diákhitel1 és a Diákhitel2 esetén csak a diploma megszerzést követően van törlesztési kötelezettség.

Már minden harmadik költségtérítéses szakra felvett hallgató él a kamatmentes Diákhitel2 nyújtotta lehetőséggel. Rendkívül sok diák él az augusztus 15-től már akár havi 150 000 forintig igényelhető, szabad felhasználású Diákhitel1-gyel is.

A 2018-ban bevezetett családi kedvezményeknek, és a hitelbírálat, valamint biztosíték nélkül igényelhető, bármikor ingyenesen előtörleszthető termékeknek köszönhetően a hallgatók között évről évre emelkedik a diákhitelek iránti kereslet.

A második gyerek megszületése után az édesanya diákhitelének 50 százalékát, a harmadik gyermek születését követően pedig a teljes diákhitel tartozást elengedi a Diákhitel Központ.

A diákhitelek igénylési folyamata egyszerű, a Diákhitel1 és a Diákhitel2 online igényelhető, ügyfélkapus azonosítással, Neptun rendszeren keresztül, és nincs szükség sem személyes jelenlétre, sem papír alapú dokumentumok benyújtására. A termékekről a legfontosabb információk elérhetők a www.diakhitel.hu oldalon - közölte a Diákhitel Központ.