Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Megjelent a Budapest Business Journal (BBJ) legújabb Book of Lists kiadványa. Az élmezőnyben a HR-szolgáltatók mindegyike esetében jelentős átrendeződés történt a tavalyi évhez képest.

A vezetőkiválasztó fejvadászcégek között a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. lett az első. A magyar tulajdonban lévő cég 2021-ben még a harmadik helyen szerepelt, idén már a nemzetközi versenytársakat is jelentős előnnyel maga mögé utasította - írja a Itbusiness.hu.

A SpenglerFox Hungary Kft. a tavalyi második helyről hátrébb került, de még mindig dobogós, az Arthur Hunt Kft. viszont javított pozícióján.

A munkaerő-kölcsönző cégek rangsorában nem történt változás tavalyhoz képest. A Prohumán 2004 Munkaerő Szolgáltató és Tanácsadó Kft. még mindig piacvezető.

A munkaerőközvetítő-cégek listáján idén helyet cserélt a Randstad Hungary Kft. és a Hays Hungary Kft., míg a Grafton Recruitment Kft. megőrizte a harmadik helyezését. 

A vállalatitréning-cégek rangsorában az Improvers Group vette át a Training360 tavalyi első helyét, a második helyen a Flow Consulting Kft., a harmadikon pedig a Grow Csoport szerepel.

A BBJ Book of Lists évente megjelenő kiadványa árbevétel alapján rangsorolja a cégeket.