A Nemzeti Közszolgálati Egyetem által kiírt nyílt tender eredménye a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A feladat két részből áll, az első a központi informatikai rendszerek szállítását foglalja magában. Így a nyertesnek le kell szállítania a hálózati aktív - vezeték nélküli hálózati elérést biztosító - rendszereket, a hang- és képkommunikációs rendszert, a központi szervert, továbbá PC-ket, notebookokat, tableteket, nyomtatókat, végül pedig el kell végeznie a kábelezést is. Ennek az ellenértéke 4 milliárd 371 millió forint.

A T-Systems mellett erre a részre pályázott még a Tigra Computer - és Irodatechnikai Kft. is, de nem nyert. Az értékelésnél 25 súlyszámmal szerepelt az ajánlattevő szakember gárdája és 80 súlyszámmal az ár esett latba.

A második részt a központi informatikai rendszerek nagy rendelkezésre állású elemeit befogadó, a fizikai behatolás- és tűzbiztos infrastruktúra kiépítése adta. Ennek keretében szünetmentes áramforrást, tűzjelző és tűzoltó rendszert, továbbá beléptető rendszert kell szállítani, üzembe helyezni. Ennek az ellenértéke 143,3 millió forint. A második rész elnyerésére egyedül a T-Systems pályázott.

A nyertessel a szerződést az ajánlatkérő - mindkét részre - október 11-én kötötte meg a szerződést. Mindkét rész forrása az uniós Közigazgatás- és Közszolgáltatás- Fejlesztési Operatív Program (KÖFOP) valamint a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP).