A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A Budapest XII. kerületében, a Városmajor utca 68. szám alatti 1551 négyzetméteres műtéti épület felújítása mellett azt ki kell egészíteni egy 57 négyzetméteres toldalékkal is. Az új 10 ágyas perioperatív transzplantációs részleg 611 négyzetméteres lesz.

QP | Quality Placement

A nyertesekkel július 23-án kötött szerződést az ajánlatkérő. Indult még a tenderen a Laterex Építő Zrt. és a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. is.

A Céginfo.hu adatai szerint az F-Építő Generál Zrt. 2005-ben alakult, a jegyzett tőkéje 155 millió forint, a tulajdonosa Bodó Ferenc. A múlt évet 1 milliárd 845 millió forint nettó árbevétel mellett 161 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta. A Denco Klimatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2000-ben alakult, a jegyzett tőkéje 160 millió forint, a tulajdonosai pedig Jankovich Henrik László és Jankovich Andrea. A múlt évet 1 milliárd 106 millió forint nettó árbevétel mellett 45,5 millió adózás előtti eredménnyel zárta.