A fúzióval Szigetvári Takarék néven immár 4 megyében, 28 bankfiókban vehetnek igénybe az ügyfelek pénzügyi szolgáltatásokat. Az egyesült pénzintézet a TakarékPont Hálózat tagjaként december 3-án megkezdi a hálózat egységes termékeinek értékesítését is. A kibővült Szigetvári Takarék az ügyfelek lakáscéljainak megvalósítását elősegítendő, államilag támogatott hitelkonstrukciókat, illetve lakás-előtakarékossági megoldásokat is kínál.

A szolgáltatás a pénzintézeti fiókokban folyamatos lesz, a meglévő ügyfeleket személyre szóló levélben tájékoztatták a változásokról, valamint arról, hogy december 1-jén, szombaton teljes körű bankszünnapot tartanak a fúzió kapcsán.

A TakarékPont a takarékok és a TakarékBank együttműködési formája, amelynek résztvevői egységes lakossági, valamint kis- és középvállalkozói termékeket és szolgáltatásokat kínálnak azonos márkanév és logó alatt. Az együttműködésben résztvevő fiókokban az eddig is jól ismert szolgáltatások mellett egységes banki, befektetési, lakás-előtakarékossági, biztosítási konstrukciók is elérhetőek.

A TakarékPont hálózatába 23 takarék tartozik, a pénzintézeti hálózat 428 fiókkal rendelkezik, automatáinak száma közel ezer, amelyeket az ügyfelek saját pénzintézetük automatáival egyező feltételekkel használhatnak. Ezen felül hozzáférhetnek a legmodernebb, PayPass készpénzkímélő fizetési eszközökhöz is.