A közlemény szerint a "Top-up" funkció lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy egyszerűen utaljanak pénzt helyi bankszámlájukról PayPal egyenlegükre és fizessenek online. A szolgáltatás főleg azoknak a felhasználóknak előnyös, akik a banki átutalást szeretik használni, hiszen így nincs szükségük plasztikkártyára az online fizetéshez. A PayPal számlára utalt összegeket világszerte gyorsan és biztonságosan használhatják vásárlásra.

A PayPal kibővítette együttműködését a Szlovák Nemzeti Bank által engedélyezett fizetési szolgáltatóval, a Trust Pay-jel, ennek köszönhetően vált az új piacokon is elérhetővé a közvetlen átutalási szolgáltatás. Az új funkcióval még több ember számára elérhető a rendszer, amellyel 190 piacon lehet gyorsan és biztonságosan fizetni - közölte a társaság.

A funkció szerdától érhető el Magyarország, Csehország, Észtország, Szlovákia és Szlovénia valamennyi PayPal felhasználója számára.

A PayPal az eBay vállalata, amely nemzetközi online fizetési megoldást nyújt több mint 117 millió aktív felhasználójának 190 piacon és 25 valutában a világ minden táján.