Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tranzakció sikeres zárása után az e-Mobi az NKM Mobilitás Kft. leányvállalataként működik. Tevékenysége az eddig általa telepített 336 db töltőoszlop üzemeltetése, karbantartása és az állami szereplőknek nyújtott e-flottaszolgáltatás folytatására fog irányulni.

A tranzakció zárását követően kezdődik a rendszerek integrációja, amely eredményeként, várhatóan a jövő évben, majd az e-Mobi töltőknél is igénybe vehető lesz a Mobiliti 0-24 ügyfélszolgálata, a Mobiliti applikáció és az Rfid-val történő azonosítás.

A Mobiliti ügyfelei az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően már 112 nyilvános töltőn és 228 nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 19 villámtöltő található Magyarország legfontosabb útvonalai mentén. Ennek köszönhetően az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget.

A Mobiliti ügyfelei 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kaphatnak segítséget a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban - olvasható a közleményben.