A fővárosban díjmentesen lehet parkolni a közterületi parkolókban holnap reggelig. Kivétel ez alól a Várban lévő és a Citadella alatti, a Flórián üzletközpont melletti, valamint az őrzött, fizetős P+R parkolók - írja a BKK közleményére hivatkozva az inforadio.hu.

Lezárták a Lánchíd utcát rendezvény miatt holnap reggelig.

QP | Quality Placement

Ugyancsak zárva a Belgrád rakpart az Irányi utca és a Havas utca között vízvezeték-felújítás miatt. A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Kiskörúton át közlekedik, több megálló kimarad.

A X., Kápolna utcában kifelé korlátozásra lehet készülni közműjavítás miatt. A Budaörsi úton a Hosszúréti út és a Lépés utca között egy rövidebb szakaszon sávelhúzással haladhat a forgalom, mert vízvezetéket építenek.

A XVI., Thököly utat egyirányúsították a Veres Péter úttól a Vámosgyörk utcáig csatornaépítés miatt.

A Sasvár utca ugyancsak egyirányú lett a Thököly úttól a Batsányi János út felé. A 277-esés a 931-es autóbusz az eredeti útvonalon közlekedik, viszont az Örs vezér tere felé a Veres Péter út, a Bosnyák tér illetve Árpádföld felé a Thököly út megállót továbbra sem érinti.

A XVII., Péceli úton a Zrínyi utca és a Czeglédi Mihály utca között korlátozásra számíthatnak útépítés miatt. A XX., Török Flóris utcában a Bíró Mihály utca és a Kossuth Lajos utca között csatornát építenek. A Topánka utcából a Török Flóris utcába nem lehet balra kikanyarodni.

A 166-os autóbusz terelt útvonalon közlekedik, a Gubacsi út/Határ út felé nem érinti az Ady Endre utca (Topánka utca) megállót.

Törökbálinton, a Munkácsy Mihály utcában a Szent István utca és a Dióskert között felújítják az útburkolatot, emiatt a 140-es és a 140B autóbusz a dióskerti betérő kihagyásával közlekedik, nem érinti a Művelődési ház és a Dióskert megállót.

Lezárják a XI., Balatoni úton az Egér út közelében a vasúti hidat éjszakánként 21 óra és másnap 5 óra között karbantartás miatt (időszakonként várhatóan május 6-ig). Kerülni a Repülőtéri út-Tóberek utca-Kánai út útvonalon lehet. A 101E, a 141-es és a 187-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, több megállót nem érint. A munkavégzés idején napközben útszűkületre kell számítani.