Összesen 28 európai országban 94 mobilszolgáltató ügyfeleinek okos telefonokkal végzett mérései alapján a T-Mobile magyarországi szélessávú hálózata a kontinensen a harmadik leggyorsabb letöltési sebességet biztosítja ügyfeleinek. Ez derül ki a felmérést végző ARCchart kutatócég  legújabb elemzéséből, amelynek módszertana a felhasználók valós tapasztalatain alapul.
A T-Mobile-szélessáv a mérések alapján átlagosan 2,18 Mbps értékkel kétszer olyan gyors, mint a második helyezett magyarországi mobilszolgáltató.

Az okos telefonokkal végzett mérések eredményei alapján a magyar mobilszolgáltatók közül a T-Mobile biztosítja a legjobb szélessávú hozzáférést és így a legjobb okos telefonos felhasználói élményt is. Az európai viszonylatban kiemelkedő érték jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a felmérésben Magyarország jó minősítéssel Európában az előkelő negyedik helyre került 1,58 Mbps átlagos letöltéssel.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) számára kötelező éves adatszolgáltatás keretében készülő, az országban egyedüliként mindhárom hazai mobilszolgáltató által elfogadott módszertanon alapuló mérések februárban közzétett adatai szerint is a T-Mobile szélessávú mobil adathálózatán jellemzően 2 Mbps feletti letöltési sebességet biztosít, 1 Mbps-mal nagyobbat, mint a második helyezett mobilszolgáltató. (A hálózatok sebességéről vita alakult ki a T-Mobile és a Vodafone között, a GVH most vizsgálódik.)