Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Házhozszállításért felelős kiszolgálási munkatársat keresünk teljes és részmunkaidőben törökbálinti áruházunkba - ezzel igyekszik csábítani dolgozókat az Auchan online áruháza, a saját weboldalán és a Facebook-oldalán.

Ez most nem elsősorban a kiskereskedelemben kialakult munkaerőhiányról szól, hanem arra utal, hogy rövidesen tényleg megnyílik az Auchan online áruháza. A boltláncot az utóbbi hónapokban rendszeresen faggattuk arról, pontosan mikor indul a szolgáltatás, de konkrét időpontot nem mondtak. Úgy tudjuk, folyamatban van a tesztüzem, élesben pedig még az ősszel elindulhat a szolgáltatás. Most újból megkerestük az Auchant, hogy megvan-e az indulás pontos időpontja.

Kedden délelőtt az Auchan a Bukszának megerősítette, hogy a tesztüzem elindult. Szeptember végétől működik a szolgáltatás, az auchanos bizalomkártyával rendelkezők már tesztelhetik azt. "Terveink szerint október közepén megnyitjuk online áruházunkat a szélesebb közönség előtt" - áll az Auchan válaszában, amely szerint az online áruházban 12 ezer termékből lehet rendelni.

Már régóta tervezik

A francia hátterű - Magyarországon összesen 19 hipermarketet működtető - kiskerlánc még a nyáron közölte, hogy várhatóan szeptemberben indul az online áruház, az indulás a jelek szerint csúszik, de a hirdetés alapján rövidesen várhatóan elindul. Kezdetben csak a fővárosban szállít majd házhoz az Auchan.

Az online áruház elindítását először 2014 végén, az Indexnek adott interjújában beszélt a társaság vezetője, Dominique Ducoux. Akkor azt mondta, hogy talán már 2015-ben elindulhat az online üzletág.

Jelenleg a legnagyobb áruházláncok közül a Tesco és a CBA működtett online áruházat, valamint a GRobynak is van ilyen szolgáltatása.

Ha tetszett a cikk, a Bukszát szeretheti a Facebookon is.