A Győri Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A jelenlegi adatok alapján június 27-én 9 óra 45 perckor Győr belterületén egy férfi kirabolt egy benzinkutat, majd a helyszínről ismeretlen helyre távozott írja a Kisalföld.

A férfi a támadásban nagy összegű készpénzt vitt el az automata kútról.

A rendőrség vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt keresi, közzétették a fotóját is a Police.hu-n.

 

Rablás miatt keressük

A Győri Rendőrkapitányság körözést adott ki Mandaric Marko ellen.

 

A benzinkút facebok oldalán azt közölték, hogy a készpénz elszállítása közben történt a rablás. Azt is írták, üldözés közben került elő a fegyver.

Délután az érintett Oranges Oil Company közleményt adott ki, amelyben megerősítik a rablás tényét, hangsúlyozva, hogy nem történt személyi sérülés. Szerintük a rendőrség kézben tartja az ügyet, a nyomozás megkezdődött, jelenleg is nagy erőkkel keresik a rablót.

Az Oranges Oil Company számára vendégeinek és kollégáinak biztonsága mindennél fontosabb, az összes töltőállomást kamerarendszer védi. A magyar tulajdonú, teljesen önkiszolgáló elven működő benzinkút hálózat összesen három kutat üzemeltet - Győr mellett Zalaegerszegen és Mosonmagyaróváron -, valamint hamarosan Ózdon nyitja meg új egységét - írják levelükben.