Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A boltzár feloldása utáni vasárnap a nagyobb boltláncok közül a Tesco és az Auchan a boltjainak többségét kinyitotta, de nem az összeset. A Lidl azonban a múlt héten még azt közölte, hogy kivár - olvasható a portálon.

A Lidl ezen a héten bejelentette, valamennyi üzletét kinyitja a következő vasárnap, azaz április 24-én. A Lidl-egységek reggel 7-től délután 5-ig lesznek nyitva. Az Auchan az elmúlt vasárnap csak 14 hipermarketjét nyitotta ki, most vasárnap azonban mind a 19 áruházban várják a vásárlókat.

A Tesco összes boltját megnyitja április 24-én, továbbá most vasárnapra már vállal kiszállítást az online rendelésekre.

A Metro lép - az IKEA még nem nyit ki

A Metro e hét utolsó napjától minden áruházában biztosítja a vasárnapi vásárlás lehetőségét. Mind a 13 Metro áruház 7.30 és 17.30 óra között lesz nyitva vasárnaponként. Az IKEA-nál az első vasárnapi nyitás napja május 21-e lesz, ezen időpontig az eddigiekben-érvényben lévő, 9-22 órás nyitva tartás szerint látogathatják a vásárlók budapesti és budaörsi áruházakat hétfőtől szombatig.Az IKEA ugyanakkor 2016. május 22-étől kezdve 9 és 21 óra között tartja nyitva budapesti és budaörsi áruházait. Ezzel visszaáll a 2015 március 15-e előtti nyitvatartási rend.