Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Június 18-tól mindhárom magyarországi Ikea-áruházban elérhető lesz a kutyáknak, macskáknak és gazdáiknak tervezett kollekció. A Lurvig (a szó jelentése svédül bozontos) márkanevű kollekció állandó kínálat része lesz, a 90 termékből álló, házi kedvenceknek álmodott sorozat először egy limitált választékkal indul, augusztustól azonban minden termék elérhető lesz Magyarországon.

A kollekció tervezésbe az Ikea állatorvosokat is bevont, így jött létre az öt fő terület, játék, pihenés, étkezés, séta és utazás köré csoportosított választék.

A tervezés során nem csak az került a középpontba, hogy elérhető árú, biztonságos, tartós, valamint a kutyák és macskák igényeinek megfelelő termékeket fejlesszen az IKEA, hanem az is, hogy ezek a darabok illeszkedjenek az állatbarátok otthonába - állítja a bútoráruház.

 

 

Három kutyával élek együtt és mindig is hiányoltam a kedvező árú, lakásomhoz illő és minőségi termékeket. Állatbarátként büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ebben a projektben és Japán, Franciaország, Kanada, Észak-Amerika és Portugália után Magyarországon is elérhető lesz a kollekcióm. Bízok abban, hogy minden termék arra inspirálja az emberek többségét, hogy még több minőségi időt töltsön kedvencével - mondta Inma Bermúdez, a Lurvig tervezője.

További részletek a kollekcióról, annak árazásáról június 4-től lesznek elérhetőek a cég weboldalán.

A kép forrása: Pixabay.