Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Aryzta átszervezi az értékesítési és üzemeltetési csapatok regionális struktúráját. A globális élelmiszeripari csoport ennek értelmében egyetlen vezérigazgató alá vonja össze a régióban a vállalat lengyel és cseh, valamint a Fornetti-csoport összes - magyar, román és bolgár - leányvállalatait is - adta hírül a társaság. A magyar vállalat több mint 10 százalékos növekedést ért el az elmúlt 10 hónapban.

Az új vezérigazgató a Fornetti menedzsmentjének tagjai közül Balthas Kleint közép-kelet-európai projekt igazgatónak és Bánhidi Attilát közép-kelet-európai kereskedelmi igazgatónak nevezte ki.

A magyar gyökerű Fornetti-csoport sikeresen zárta az első 600 millió forintos fejlesztési programját, a hetekben pedig útjára indította első szállítmányát Németországba.

Az 1997-ben alapított Fornetti Kelet-Európa legnagyobb fagyasztott pékáru gyártója, amely közvetlenül több mint 970 főt foglalkoztat Magyarországon (Kecskeméten és Kiskunfélegyházán), és külföldön is mintegy 500 alkalmazottja van (Romániában Temesváron, míg Bulgáriában Ihtimanban). A vállalat 2015 augusztusa óta Európa vezető péktermékeket gyártó vállalatcsoportja, az Aryzta AG csoport tagjaként működik.