Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Főtaxi belépett az azonnali csomagszállítási piacra is, az új, időgarantált Főtaxi GO futárposta-szolgáltatás a hét minden napján, a nap 24 órájában igénybe vehető. A szállítandó küldeményt a megrendeléstől számítva legfeljebb 4 órán belül felveszik, de sürgős szállítás esetén azonnali, vagyis akár 5-10 percen belüli kiállást is vállal a társaság.

A szolgáltatás flexibilis, vagyis a feladó a küldemény felvételétől kezdve a kézbesítés megkísérléséig bármely időpontban rendelkezhet a küldemény címzettjének vagy címének a megváltoztatásáról.

„Az elmúlt két évben kulcsszerepe lett annak, hogy a vállalkozások az üzleti dokumentumokat vagy eszközöket gyorsan, biztonságosan juttassák el a partnereiknek vagy éppen az otthon dolgozó munkatársaknak” – fogalmazott az új szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

A korábbi visszaesés után az utóbbi évben tapasztalt folyamatos forgalomnövekedés mellett a Főtaxi továbbra is őrzi piacvezető szerepét. Ezt többek között annak is köszönhetjük, hogy

mi rendelkezünk a legnagyobb vállalati partnerkörrel a taxitársaságok között.

A Főtaxi GO szolgáltatás ennek az üzleti szegmensnek az új mobilitási kihívásaira ad választ”.

A Főtaxi új szolgáltatásának révén a megrendelők a szerződésektől és más fontos dokumentumoktól kezdve az akár 1 tonnás rakományig szinte bármit feladhatnak. A küldemények – a csomag méretétől függően – motorkerékpárral, személyautóval, furgonnal vagy teherautóval jutnak el a címzetthez Budapesten belül vagy az agglomerációban - olvasható a vállalat közleményében.