Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Tippmixen és Tippmixprón összesen közel 1 millió 300 ezer egységnyi fogadás érkezett a találkozóra, és 886 millió forintnál is több nyereményt fizettek ki – közölte a társaság.

A félidei iksz rendkívül kifizetődőnek bizonyult, hiszen az „1. félidő – 1X2” fogadási lehetőségnél 2,15-ös szorzó társult a döntetlen kimenetelre érkező közel 25 ezer egységnyi fogadás 63 százalékához több mint 5,5 millió forint nyeremény kifizetése mellett, illetve a „Félidő/végeredmény” opció „Döntetlen/Portugália” sora is 3,25-ös nyerő oddsszal és több mint 3 millió forint kifizetésével társult több mint 5 ezer helyes tipp esetében.

Az Eb-hez kapcsolódóan több új fogadási lehetőség is található a Tippmix- és a Tippmixpro-játékok kínálatában, többek között arra is lehet fogadásokat kötni, hogy az első 10 perc leteltekor, azaz a kezdő sípszótól 9 perc 59 másodperc elteltéig mi lesz az eredmény: a Magyarország – Portugália találkozó esetében a nyertes kimenetel a „Döntetlen” volt 1,13-as oddsot érően, illetve hogy a mérkőzésen mikor születik az első gól: itt a „75:00-90+” kimenetelt választó fogadónk kalkulálhattak 12-szeres nyereményszorzóval, hiszen a mérkőzés első találata a 84. minutumban esett.