Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Új tulajdonos vette át a Csányi család alcsútdobozi golfklubjának irányítását - írta meg a 24.hu. Magyarország legnagyobb taglétszámú golfklubját, a Pannonia Golf és Country Clubot üzemeltető céget, a Máriavölgy Zrt.-t a cég tulajdonosa, Csányi Attila - Csányi Sándor OTP-vezér fia - eladta a Talentis Group Beruházás-szervező Zrt.-nek.

A Talentis a miniszterelnök jó barátjának, Mészáros Lőrinc milliárdos felcsúti üzletember érdekeltségébe tartozik. A golfklubot 2012 novemberében vásárolta meg a Csányi család egy francia-osztrák házaspártól. Lapinformációk szerint több mint 2 milliárd forintot fizettek érte.

"Pannonia Golf & Country Club 18 lyukú golfpályáját a híres osztrák pályatervező, Hans G. Erhardt tervezte. A pálya egy völgyben húzódik, így a fairway-ek változatos formái kiváló golfos élményt nyújtanak. Nyolc szakaszon tavak színesítik a játékot, és kihívást jelenthetnek a dimbes-dombos green-ek zászló pozíciói is" - olvasható a golf club honlapján. A Pannónia Golf és Country Club szinte közvetlen szomszédja Orbán Viktor hatvanpusztai majorjának és Mészáros Lőrinc birtokai ölelik körül.