Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Gránit Bank is nyújtja mától a Magyar Nemzeti Bank NHP Hajrá hitelét a kkv-knak. "A Magyar Nemzeti Bank legújabb hitelkonstrukciója, az NHP Hajrá előnyös feltételekkel, hosszú távon, 20 évig fix kamatozású és kedvező áron elérhető forrást biztosít a kis- és középvállalkozások részére, aminek rendkívül fontos szerepe lehet a gazdaság támogatásában. Digitális bankként elsődleges feladatnak tekintjük a vállalkozások színvonalas kiszolgálását, a hiteligénylési folyamat egyszerűsítését és gyorsítását, amely a jelenlegi pandémiás időszakban az egészség védelmét is biztosítja. Ezért döntöttünk úgy, hogy digitalizáljuk az NHP Hajrá igénylésének folyamatát, amely a munkatársaimnak köszönhetően egy rendkívül szoros ütemű fejlesztés eredményeképpen mától elérhető" - mondta Hegedüs Éva, a hitelintézet elnök-vezérigazgatója.

Az új online felületen a vállalkozók minden információt megkapnak az új termékkel kapcsolatban, saját maguk elvégezhetik az előszűrést, majd néhány kattintással feltölthetik online a hitelbírálathoz szükséges adatokat és dokumentumokat.

A Budapest Bank szintén közölte: náluk is elindult ez a konstrukció, várják a vállalkozásokat. A Takarékbank is hétfőn indította el az NHP Hajrát ügyfelei számára.