Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ezt az államilag támogatott legfeljebb 10 millió forintos kamatmentes hitelt a járvány által leginkább sújtott ágazatok cégei igényelhetik, a törlesztésre akár három éves türelmi időt is kaphatnak a hitelfelvevők.

Az új online igénylési folyamat lehetővé teszi, hogy a vállalkozások minden, az igényléssel kapcsolatos adminisztratív teendőt és kommunikációt e-mailen keresztül bonyolíthassanak le, és a bank is e-mailen fogadja be a benyújtandó dokumentumokat, így a jóváhagyott hiteligénylést követően csak egyszer kell a bankba bejönni személyesen, a benyújtandó dokumentumok eredeti példányának bemutatásához és a szerződés megkötéséhez.

A hazai kis- és középvállalkozások hitelezését a bank 2010-es megalapítása óta kiemelt feladatának tekinti, így az MFB Pontok hálózatába tartozó bankként fontos célja, hogy minél jobban kivegye részét az MFB nulla százalékos és 3 éves türelmi idővel nyújtott gyorskölcsönének közvetítéséből.

Az előszűrés után még nem biztos a hitel

Az MFB Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsöne esetében a Gránit Bank MFB Pont az erre dedikált honlapon tájékoztatást nyújt az új termékkel kapcsolatban, az ügyfelek saját maguk elvégezhetik az előszűrést, majd egy online kérdőív kitöltésével megtudhatják jogosultak-e a hitel felvételére. Az előszűrés pozitív eredménye természetesen ennél a kölcsöntípusnál sem jelenti automatikusan a kölcsönkérelem jóváhagyását.

A hitelt igénylők a kitöltött kölcsönkérelem és a benyújtandó cégiratok e-mailes beküldésével fejezhetik be a kölcsönkérelem beadását. A kérelem elbírálásának befejezéséről és annak eredményéről a bank külön tájékoztatást küld. A jóváhagyást követően csak a szerződéskötéshez kell személyesen megjelenni.