Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Habony Árpád legkisebb vállalkozása, a 2003-ban 10 ezer forinttal létrehozott Színes Tinták Bt., melyet csaknem 20 évnyi működés után végelszámol - írta a portál.

A Céginfo.hu adatai szerint a végelszámolási eljárást 2022. április 2-án kezdték el és mivel évek óta gyakorlatilag alvócégről van szó, ez a folyamat várhatóan nem túl sok időt vesz igénybe.

A vállalkozásnak Habony Árpád a fő tulajdonosa, kisebbség betétese a testvére, Habony Mária Ágnes. A társaság cégkivonatában 2013-2014-ben volt a legutolsó változás, ekkor alakították át a tevékenységi köröket.

Főtevékenységként 2013 óta üzletviteli, egyéb vezetői tanácsadás, de akár épületépítési projektekkel, személyszállítással, átmeneti szálláshely-szolgáltatással is foglalkozhattak. Egy évvel később két új tevékenységi kört is felvettek: a társadalomtudományi, humán kutatás, fejlesztéssel, valamint piac-, közvélemény-kutatással.

A cégnek már egy évtizede nincs bevétele, adózott eredménye is mínusz tartományban mozgott. Legutóbbi elérhető beszámolója alapján 2020-ban 97 ezer forintos veszteséggel zárt a cég, ami azért jócskán elmarad a 2017-es kiemelkedőnek számító 160 ezer forintos mínusztól. Utolsó ténylegesen aktív éve a 2008-as volt a cégnek. A bt. saját tőkéje még ma is több mint 1,1 millió forint - írta az Mfor.hu.